TARTĂ CU DULCEAȚĂ DE PRUNE ȘI NUCI FĂRĂ ZAHĂR

Ingrediente blat de ruladă:
– 3 ouă;
– 500 g făină;
– 200 g unt;
– coaja de o lămâie;
– puțină sare;
un borcan de dulceață de prune cu nuci Dor de Bunica;
– două linguri de cacao.

Mod de preparare:
Aluatul fraged: Untul la temperatura camerei se amestecă bine până devine cremos.

Apoi se adaugă pe rând ouăle, se amestecă bine totul circa 5 minute cu mixerul sau cu mâna, apoi se pun coaja de lămâie, făina și sarea, se frământă bine aluatul.

Se pune în frigider pentru o oră, împachetat în folie de plastic. Astfel se răcește bine și se întărește ca să îl putem lucra.

Se adaugă două linguri de cacao în dulceață care îi va da un gust foarte bun de ciocolată cu prune.

După ce aluatul este răcit bine se poate lucra. Îl întindem bine în formă rotundă pentru a îl putea așeza în tava de tartă.

Tăiem excesul de aluat. Așezăm amestecul de dulceața de prune cu nucă si cacao.

Deasupra facem un grătar, din restul de aluat: se întinde o foaie dreptunghiulară și se taie fâșii de 1 cm grosime.

Coacerea se face în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 min.

Contactează-ne

Dacă ai nevoie de mai multe informații, completează
formularul pentru a ne trimite un e-mail.

Ne poți găsi și la telefon:

0749 258 607

4 + 10 =

Visit Us

8938 Divi St.

Building 234

San Francisco, CA 93848

Contact us

(304) 556-2345

info@okapejuice.com

sales@okapejuice.com

Open Hours

M-F: 11am – 7pm

Sat: 10am – 7pm

Sun: 10am – 5pm