Pulpe de pui cu dulceaţă de gutui FĂRĂ ZAHĂR
Ingrediente:
– 1 kg pulpe de pui;
– sare;
– piper;
– două crenguţe de rozmarin;
– un vârf de cuţit de curry;
– 2 ouă;
– 5 grame praf de copt;
– 1 linguriţă de oţet;
– ulei de măsline;
– 300 grame iaurt.
Sos:
– dulceaţă de gutui Dor De Bunica;
– brânză slabă de vaci;
– smântână;
– muştar clasic
– curry după gust;
– 1 ceapă roşie;
– 1 ardei capia.
Mod de preparare:
Pulpele de pui se condimentează cu piper, sare şi curry şi se lasă la marinat timp de o jumătate de oră într-un baiţ pregătit din usturoi răzuit, rozmarin şi iaurt.
Iată şi cum se pregăteşte sosul:
Brânza slabă de vaci se amestecă împreună cu smântâna, dulceaţa de gutui şi muştarul, după care se adaugă ardei capia tăiat în cubuleţe mici, ceapă roşie tăiată mărunt, precum şi fistic şi curry după gust.
Sosul se lasă la rece până în momentul servirii.
Se scot pulpele marinate de la frigider şi se prăjesc în ulei până se rumenesc pe toate părţile.
După ce aţi scos pulpele prăjite, scoateţi sosul gata preparat de la frigider şi lăsaţi-l câteva minute la temperatura camerei, după care îl puteţi pune peste pulpele de pui.
Contactează-ne
Dacă ai nevoie de mai multe informații, completează
formularul pentru a ne trimite un e-mail.
Ne poți găsi și la telefon:

Visit Us
8938 Divi St.
Building 234
San Francisco, CA 93848
Contact us
(304) 556-2345
info@okapejuice.com
sales@okapejuice.com
Open Hours
M-F: 11am – 7pm
Sat: 10am – 7pm
Sun: 10am – 5pm