Prăjitura fantezie cu gem de căpșunI FĂRĂ ZAHĂR
Ingrediente aluat:
– 8 ouă;
– 95 g făină;
– 55 g amidon;
– 45 g unt topit;
– 1 fiolă esenţă de vanilie.
Pentru umplutură:
– Dulceață de Căpşuni Dor De Bunica.
Pentru decor:
– frişcă;
– fructe uscate la alegere.
Mod de preparare:
Pentru blat, se mixează gălbenușurile până ce amestecul începe să se îngroașe.
Se pune și vanilia și se mixează în continuare circa un minut, după care se lasă deoparte.
Se bat albușurile și până când încep să se transforme în spumă. Când spuma nu mai cade de pe paletele mixerului înseamnă că este gata.
În spuma de albuș se toarnă crema de gălbenuș, se amestecă ușor și apoi se pun făina amestecată în prealabil cu amidonul.
Se amestecă și se toarnă untul topit.
Se încorporează și acesta și apoi aluatul se toarnă într-o formă de copt tapetată cu hârtie.
Se nivelează și se scutură forma pentru ca aluatul să fie cât mai drept.
Se dă la cuptor și după 30 de minute de copt se verifică printr-o scobitoare dacă este copt.
Apoi, se scoate din formă și se lasă să se răcească.
Se taie în două sau trei straturi în funcție de mărimea vasului, se umple cu dulceață și se lasă de pe o zi pe alta.
Se servește prăjitura decorată cu frișcă și fructe uscate.
Contactează-ne
Dacă ai nevoie de mai multe informații, completează
formularul pentru a ne trimite un e-mail.
Ne poți găsi și la telefon:

Visit Us
8938 Divi St.
Building 234
San Francisco, CA 93848
Contact us
(304) 556-2345
info@okapejuice.com
sales@okapejuice.com
Open Hours
M-F: 11am – 7pm
Sat: 10am – 7pm
Sun: 10am – 5pm