Prăjitură cu dulceață de măr, morcov și aluat răzuit FĂRĂ ZAHĂR

Blat cu cacao:
– 3 ouă;
– 3 linguri făină;
– 1 lingură cacao;

Blat alb:
– 3 ouă;

Cremă:
– 1 cutie mascarpone;
– 400 ml. smântână pentru frișcă;
– 150 g. smântână cu 20 % grăsime;
300 g dulceață de vișine Dor De Bunica;
– 1 plic întăritor frișcă.
– 1 plic gelatină granule

Glazură:
– 100 g unt;
– 200 g ciocolată menaj cu 55 % cacao

Mod de preparare:
Blatul cu cacao:
Separăm albușurile de gălbenușuri. Albușurile se mixează până stau pe tel sau palete.

Adăugăm gălbenușurile unul câte unul mixând bine.

Se adaugă cacao pe care o încorporăm folosind o paletă sau o lingură.

La final se pune făina.

Tava de copt 38/25 o tapetăm cu hârtie și punem compoziția.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru 15-20 de minute.

Când este copt se scoate cu hârtia din tavă și se lasă la răcit.

Blatul alb: Pentru blatul alb procedam la fel ca pentru cel cu cacao, dar nu punem cacao.

Crema:
Punem gelatina la hidratat conform instrucțiunilor de pe plic.

Într-un vas mixăm brânza mascarpone și adăugăm în ea dulceață de vișine.

Smântâna pentru frișcă se pune într-un vas pentru mixat și o mixăm până începe să se lege.

Adăugăm întăritorul de frișcă, smântâna cu 20% grăsime mixând în continuare.

Încorporăm mascarponele cu dulceață si frișcă.

Glazura: Cele 100 g unt se pun într-o crăticioară la topit. Când este aproape topit adăugăm ciocolata mărunțită amestecând foarte repede pentru a nu se arde.

Asamblare: Luăm o tavă mai mare decât cea în care am copt blaturile, o tapetăm cu folie pentru alimente.

Blatul cu cacao se pune primul. Peste el întindem crema. Punem blatul alb. Glazura de ciocolată și ornăm cu frișcă.

Contactează-ne

Dacă ai nevoie de mai multe informații, completează
formularul pentru a ne trimite un e-mail.

Ne poți găsi și la telefon:

0749 258 607

10 + 5 =

Visit Us

8938 Divi St.

Building 234

San Francisco, CA 93848

Contact us

(304) 556-2345

info@okapejuice.com

sales@okapejuice.com

Open Hours

M-F: 11am – 7pm

Sat: 10am – 7pm

Sun: 10am – 5pm