Prăjitură cu dulceață de măr, morcov și aluat răzuit FĂRĂ ZAHĂR
Blat cu cacao:
– 3 ouă;
– 3 linguri făină;
– 1 lingură cacao;
Blat alb:
– 3 ouă;
Cremă:
– 1 cutie mascarpone;
– 400 ml. smântână pentru frișcă;
– 150 g. smântână cu 20 % grăsime;
– 300 g dulceață de vișine Dor De Bunica;
– 1 plic întăritor frișcă.
– 1 plic gelatină granule
Glazură:
– 100 g unt;
– 200 g ciocolată menaj cu 55 % cacao
Mod de preparare:
Blatul cu cacao:
Separăm albușurile de gălbenușuri. Albușurile se mixează până stau pe tel sau palete.
Adăugăm gălbenușurile unul câte unul mixând bine.
Se adaugă cacao pe care o încorporăm folosind o paletă sau o lingură.
La final se pune făina.
Tava de copt 38/25 o tapetăm cu hârtie și punem compoziția.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru 15-20 de minute.
Când este copt se scoate cu hârtia din tavă și se lasă la răcit.
Blatul alb: Pentru blatul alb procedam la fel ca pentru cel cu cacao, dar nu punem cacao.
Crema:
Punem gelatina la hidratat conform instrucțiunilor de pe plic.
Într-un vas mixăm brânza mascarpone și adăugăm în ea dulceață de vișine.
Smântâna pentru frișcă se pune într-un vas pentru mixat și o mixăm până începe să se lege.
Adăugăm întăritorul de frișcă, smântâna cu 20% grăsime mixând în continuare.
Încorporăm mascarponele cu dulceață si frișcă.
Glazura: Cele 100 g unt se pun într-o crăticioară la topit. Când este aproape topit adăugăm ciocolata mărunțită amestecând foarte repede pentru a nu se arde.
Asamblare: Luăm o tavă mai mare decât cea în care am copt blaturile, o tapetăm cu folie pentru alimente.
Blatul cu cacao se pune primul. Peste el întindem crema. Punem blatul alb. Glazura de ciocolată și ornăm cu frișcă.
Contactează-ne
Dacă ai nevoie de mai multe informații, completează
formularul pentru a ne trimite un e-mail.
Ne poți găsi și la telefon:
Visit Us
8938 Divi St.
Building 234
San Francisco, CA 93848
Contact us
(304) 556-2345
info@okapejuice.com
sales@okapejuice.com
Open Hours
M-F: 11am – 7pm
Sat: 10am – 7pm
Sun: 10am – 5pm