Brioșe cu dulceață de mure pentru gustare FĂRĂ ZAHĂR
Ingrediente:
– 300 gr făină;
– 200 ml iaurt;
– 2 ouă;
– 100 ml ulei;
– un praf de copt (10 gr);
– un vârf cuțit sare;
– 200 gr dulceață de mure Dor De Bunica.
Mod de preparare:
Iaurtul, ouăle și uleiul se pun într-un bol. Se omogenizează bine cu mixerul, după care se adaugă făina, praful de copt, sarea și vanilia.
Aluatul rezultat este exact pentru 12 brioșe. Se pregătesc formele adăugând în fiecare gol coșulețe de hârtie.
Fiecare formă se umple pe jumătate cu aluat, apoi se pune câte o linguriță și jumătate de dulceață de mure, după care se completează cu aluat 3/4 din coșuleț.
Se coc 20-30 minute la foc potrivit.
Se lasă brioșele în forme un sfert de oră după care se scot.
Contactează-ne
Dacă ai nevoie de mai multe informații, completează
formularul pentru a ne trimite un e-mail.
Ne poți găsi și la telefon:

Visit Us
8938 Divi St.
Building 234
San Francisco, CA 93848
Contact us
(304) 556-2345
info@okapejuice.com
sales@okapejuice.com
Open Hours
M-F: 11am – 7pm
Sat: 10am – 7pm
Sun: 10am – 5pm